Tri ubedljive pobede

Rate this item
(0 votes)
16 Jun 15
Written by Read 1807 times
Published in Informacije
Proteklog vikenda Beograd'96 je odigrao čak tri utakmice, dve u Interligi, kao i jednu u sklopu Prvenstva Srbije. 
U Interligaškom dvomeču Beograd je ugostio mađarsku Obudu 2, najslabiji tim u ligi, i očekivano zabeležio dve ubedljive pobede. Po paklenom vremenu u oba meča nije imalo šta da se vidi osim ogromne razilke u klasi. U subotnjem meču naš tim je slavio sa 22:0 u pet izmena, da bi u nedeljnom meču skor bio 18:0 (takođe u pet izmena).
Beograd je potvrdio da ima najjaču odbranu u B grupi, odigravši ceo vikend praktično bez greške, ali je za viši plasman u Interligi neophodno bilo i bolje udaranje, posebno protiv direktnih konkurenata.
Protiv Obude su bacali mlađani Bojan Ninić, Dušan Nakić, Lazar Radonjić, kao i Marko Badovinac, i odradili su posao korektno, posebno Ninić. Iskusni Danijel Kozjak je dobio da odbaca dva outa u poslednjoj izmeni u prvoj utakmici.
U utakmici Prvenstva Srbije, nedelja popodne, očekivao se neizvesniji meč, ali su na terenu Novosađani izgledali kao da oni igraju double header, a ne Beograd'96. Po teškom vremenu i sparini Beograd je pregazio indisponirane goste sa 18:1 u pet izmena.
Za Beograd je počeo Jovan Bošković, a bacali su još Bojan Ninić i Dušan Nakić dok su za goste veoma loše bacali svi bacači a ni sudija nije pomogao sa veoma malom zonom.
U dvosatnom mučenju, svi su jedva čekali da se utakmica završi i Beograd je sa 8 hitova u pet izmena i nebrojeno BB-a, brzo završio meč. Vojvodina mlaka sa 3 nepovezana hita.
 
Sledeći vikend Beograd'96 igra tri utakmice Prve Lige Srbije, u subotu double header sa Vojvodinom, dok u nedelju igra sa Vojvodama čime se i zatvara prolećni deo sezone.
Last modified on Monday, 24 August 2015 10:13
Login to post comments