Šesti u Novom Sadu Featured

Rate this item
(0 votes)
07 Feb 10
Written by Read 2046 times
Published in Informacije

Serija neuspeha kadetske ekipe Beograda nastavila se i na turniru u Novom Sadu.Na "Triglav Novi Sad Indoor Baseball 2010" koji je odigran 06.-.07.02.2010. u Veterniku kraj Novog Sada, osvojeno je 6. mesto sa samo jednom pobedom na turniru.Počelo je loše od samog početka kad je Beograd izgubio od "All Stara" minimalnim rezultatom 4:5, da bi porazima od Zagreba (10:2) i Tigrova iz Debrecina (17:2) naš klub zauzeo poslednje mesto.

Vredno pomena je da je na otvaranju hvatač Žarku Paspalju bio M.Badovinac, koji je ceo turnir odigrao sa gipsom na desnom kažiprstu.Pored Ž.Paspalja, turnir je otvori "počasnim" bacanjem i naš proslavljeni košarkaški reprezentativac Vlade Divac.

U nedelju u prvoj utakmici dana Beograd je uspeo da stigne do svoje prve pobede na turniru i to nad Zajčkima iz Ljubljane (6:0), da bi u utakmici za 5. mesto Tigrovi ponovo bili bolji (8:1) i tako naneli četvrti poraz Beograđanima.

Na turniru je trijumfovala ekipa "All Star" koja je u zanimljivom finalu pobedila Vindiju (15:4), dok je 3. mesto osvojila ekipa iz Austrije koja je pobedila Zagreb, a za sedmo i osmo mesto borili su se Zajčki i Novi Sad, a domaćin je završio na poslednjem mestu.

Beograd'96 za mesec dana čeka PONY Bejzbol Liga, koja počinje sredinom marta, a Beograd'96 kao pobednik PONY turnira u oktobru prošle godine brani trofej.

Last modified on Thursday, 18 February 2010 21:07
Login to post comments