Dve pobede na otvaranju sezone Featured

Rate this item
(0 votes)
11 Apr 11
Written by Read 2256 times
Published in Informacije

Šampion Srbije je sa dve utakmice ovog vikenda započeo sezonu 2011.Vojvode su savladane u subotu sa 25:7, dok je u nedelju sa 20:10 pala ekipa Spartanaca.
Otvaranje nove sezone obeležila je nekvatitetna utakmica u kojoj je Beograd'96 savladao Vojvode i pokazao da će u svojvoj 15 godini postojanja imati veliki broj igrača na raspolaganju. Nasuprot tome Vojvode su ove sezone suočene sa problemiima u timu pa nisu imali snage za jači otpor.


Utakmica je počela sa ogromnim brojem poena, walk-ova i grešaka, tako da je sve viđeno osim dobrog bejzbola.Dugačka prva izmena završena je rezultatom 9:3 za šampina Srbije. Dalji tok utakmice doneo je bolje bacanje mladog Marka Badovinaca koji je solidno izbacao ostatak utakmice.Beograd je uspeo da se odlepi na 16:6 u šestoj izmeni i time je bio kraj "mučenja" za oba tima.

Konačan rezultat bio je 25:7 za Beograd'96 u "predstavi" kakva se obično viđa početkom sezone.

img_5898 small

Neizvesna utakmica bila je sve od četvrte izmene kada se povredio standardni catcher Spartanaca, Nebojša Božović, što je poremetilo ceo meč. Posle par iznuđenih izmena Spartanci ipak stižu do vodstva 6:4, ali Beograd stiže i prestiže na 10:6.Krajem šeste izmene Beograd vodi sa 11:7, a na kraju meča bilo je 20:10 za Beograd, za koji je na brdu završio Slobodan Bogdanović.

Trener Nikola Vučević imao je ponovo na raspolaganju 20 igrača pa su tako skoro svi dobili šansu da igraju, dok je pitching Saše Zonića bio potez dana.

.

Last modified on Monday, 11 April 2011 10:11
Login to post comments