Neozbiljnost odnela Kup Featured

Rate this item
(0 votes)
05 Nov 11
Written by Read 2548 times
Published in Informacije

Iako je u polufinalu Kupa Srbije Beograd'96 bio favorit, Gradnulica je pokazala da je većom željom zasluženo stigla do finala ovogodišnjeg Kupa Srbije.

Slavilo se u subotu uveče, ali neozbiljan pristup igrača Beograda im se osvetio.Trener Beograda dao je šansu igračima koji su manje igrali u play offu , a starter na brdu bio je Strahinja Stajić.

Poveo je Zrenjanin u drugom napadu sa 1:0 ali Beograd u svom drugom napadu, vodi sa 3:1 posle dabla Ceballosa. Već u trećoj izmeni veliki problemi za mladog Stajića, koji bez pomoći odbrane, ali i sa tri šetnje dozvoljava čak pet poena gostima.

Posle dve šetnje u četvrtoj izmeni Gradnulica odlazi na 8:3, da bi Aleksandar Milić smanjio rezultat na 8:4 u istoj izmeni.

Primoran da zameni Stajića, na brdo za Beograd staje Josip Seke, ali odbrana Beograda i dalje ne funkcioniše kako treba.Na dva auta Ceballos nonšalantnim bacanjem na prvu bazu dozvoljava još jedan poen gostima.

Šesta izmena donosi nove promene, tako umesto Milića i Todorovića, ulaze Vučević, odnosno Teodorović što rezultuje smanjenjem vodstva (9:5).

Bacač Zrenjanina, Nenad Milankov, odlično je bacao , ali veliku pomoć imao je u trkačima Beograda.Gradnulica ponovo posle greške Ceballosa na dva auta osvaja 10 poen.

Poslednji napad Beograda bila je šansa da se ugrozi odbrana Zrenjaninaca, posle udarca Marak Baovinca i šetnje Aleksandra Zonića, ali Zrenjaninci lako završavaju izmenu posle poklona napadača Beograda.

Zrenjaninci su potpuno zasluženo ušli u finale Kupa jer su imali više želje za pobedom.

Marko Badovinac ima je čak tri udarca za Beograd ali posle njega je bio Ceballos sa dva ali je i dva puta bio uhvaćen u krađi.Ukupno Beograd'96 imao je 10 udaraca i 5 SO, dok su gosti imali 6 udaraca i 9SO.

Ovom utakmicom Beograd'96 završio je ovogodišnju sezonu, a nakon dvo nedeljne pauze počinju treninzi na Karaburmi.

Last modified on Friday, 11 November 2011 17:27
Login to post comments