Četvrti u Novom Sadu Featured

Rate this item
(0 votes)
05 Feb 12
Written by Read 2488 times
Published in Informacije

 

Loše vreme sprečilo je da Beograd’96 u Novi Sad doputuje u punom sastavu i tako potvrdi odličan rezultat koji su postigli u Varaždinu.

Iako je očekivano da u Novom Sadu na „Novi Sad Indoor Baseball 2012“ učestvuje osam ekipa, zbog  nevremena na turniru se pojavilo samo pet ekipa. U subotu ekipa iz Beograda odigrala je četiri utakmice i sa skorom 1-3 osvojila četvrto mesto i tako obezbedila učešće u polufinalu.

Zajčki iz Ljubljane bili su prvi protivnik u kojem igra većina reprezentativaca Slovenije.Naša ekipa se nije predavala ali ipak na kraju odlični gosti iz Ljubljane stigli su do pobede od 9:5.

Prvu i jedinu pobedu (5:0) prvog dana turnira Beograd je ostvario nad All Star ekipom u kojoj su igrale devojke iz Subotice, pojačane sa nekoliko dečaka iz Subotice i Ljubljane.

Prvi tim „Aligatora“ kao i Novi Sad lako su stigli do pobede protiv tima iz prestolnice.Subotčani su sa 13:1 pregazili Beograd, dok Novi Sad nije dozvolio ni jedan poen i sa 10:0 stigao do pobede.

Posle prvog dana turnira na tabeli su vodili Zajčki (4-0) a pratili su ih Novi Sad (3-1), Alligators (2-2), Beograd’96 (1-3) i All Satr (0-4).

Parovi polufinala koje se igralo do dve pobede bili su:

Novi Sad – Alligators

Zajčki – Beograd’96

 

Prvu polufinalnu utakmicu igrali su Novi Sad i Aligatori i na veliko iznenađenje Aligatori su stigli do pobede i poveli sa 1-0 u seriji.

Zajčki su ponovo bili bolji od Beograda i u neizvesnoj utakmici poveli 1-0 u seriji pobedom od 4:1.Ljubljančani su pokazali da su mnogo bolji tim u ovom trenutku i sa 11:0 u drugoj utakmici stigli do finala.

Novi Sad je stigao do 1-1 pobedom od 6:0 u drugoj utakmici, ali su Subotičani bili bolji u majstorici i tako obezbedili učešće na finalu turnira.

Utakmica za treće mesto nije donela ništa novo u igri Beograđana tako da je Novi sad pobedom od 6:2 stigao do trećeg mesta na turniru.

U finalu Zajčki su sa 6:0 stigli do pehara za najbolju ekipu na turniru.

 

KONAČNA TABELA:

1.Zajčki Ljubljana

2.Alligators Subotica

3.Novi Sad

4.Beograd'96

5.All Star Sombor

 

Popović M. (trener), Todorović D,, Matić J., Ivanović N., Jovanović V, Nakić D.

Matić Đ., Ninić A., Mostarac D., Nika

Last modified on Wednesday, 15 February 2012 00:58
Login to post comments