Pobeda pred pauzu

Rate this item
(0 votes)
30 Jun 12
Written by Read 2509 times
Published in Informacije

Očekivalo se da će u derbiju kola, pobednik biti odlučen u devet izmena, ali Vojvode nisu uspele da pruže jači otpor Beogradu, koji rezultatom 14:0 stigao do svoje desete pobede u ovogodišnjoj Ligi Srbije.

Šampion je počeo u „šarenom“ sastavu pa su tako priliku dobili mlađi igrači a na brdu je počeo Josip Seke (5IP , 3H, 9SO, 0BB) dok su priliku da igraju u polju imali Cvijović (2B) i Ceranić (RF).

Po četvrti put zaredom u poslednje četiri utakmice Beograd je bio gost, pa je tako u prvom napadu poveo sa 1:0, posle odličnog banta Ceballosa koji je na grešku stigao do treće baze.Ceranić udarcem ka drugoj bazi omogućava Ceballosu da stigne do poena. Napad Vojvoda nije funkcionisao kao u protekle četiri utakmice kada su stizali do pobeda, pa je nova promena rezultata bila delo gostiju u drugoj izmeni.Šetnja Ivkovića i „hit & run“ Predraga Badovinca bili su dobar uvod sa nove poene.Posle SAC banta Cvijovića, Milić udara loptu preko druge baze i Beograd vodi 3:0.

Četvrti poen osvaja Marko Badovinac posle nekoliko grešaka odbrane Zemunaca, a napad domaćih ima šansu da u toj trećoj izmeni smanji rezultat.Posle brza dva auta Berec i Kojić stižu na bazu ali pick off catchera Beograda  Predraga Badovinca na prvoj bazi omogućava gostima da se izvuku iz izmene bez veće štete.

Mlađi Badovinac osvaja poen posle „wild pitcha“ Bereca za 5:0 u petoj, a 8:0 na semaforu je stajalo već u šestoj izmeni posle tri dobra udarca Ivkovića, Cvijovića i Ceranića.

Sekea menja Bošković(1IP, 1BB) koji nastavlja dobru predstavu na brdu i izlazi bez priimljenog poena iz šeste izmene.

Beograd pokušava da dobrim napadom završi utakmicu u sedmoj izmeni što mu i uspeva posle osvojenih šest poena za konačnih 14:0.U toj izmeni viđen je i odličan „squeeze“ bant Cvijovića na koji je Teodorović uzeo poen.

Na kraju šansu je dobio i Strahinja Stajić(1IP, 2SO) koji zatvara utakmicu sa 2SO i autom na prvoj bazi.

Vojvode završavaju utakmicu sa tri udarca dok je Beograd imao 10. Kombinovano pitcheri Beograda imali su 11SO, dok je Berec imao 7.

Ovo je bila poslednja utakmica Beograda u ovom delu sezone, a posle letnje pauze ostala je da se odigra još utakmica sa ekipom Spartanca.

Last modified on Wednesday, 04 July 2012 22:58
Login to post comments