Nastavljen niz

Rate this item
(0 votes)
26 Aug 12
Written by Read 2049 times
Published in Informacije

Ponovo je Beograd’96 odbranio „Trofej Beograda“ koji se već 10-ti put održava pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda.

Ovogodišnji trofej okupio je čak 7 timova uzrasta do 13 godina.

Beograd je svoj put ka novom trofeju počeo teškom pobedom protiv Vojvoda rezultatom  5:4 i to osvojivši poen u poslednjoj izmeni.

Druga pobeda došla je protiv Aligatora iz Subotice čime je tim iz prestoline obezbedio mesto u polufinalu.U drugoj grupi veliko iznenađenje priredila je ekipa iz Zrenjaina koja je osvojila prvo mesto u grupi sa Novim Sadom i Suboticom.

U prvom polufinalu Vojvode su u zanimljivoj utakmici sa puno preokreta stigli do finala poebedom nad ekipom Bečkereka iz Zrenjanina, rezultatom 13:12.

Relativno lako Beograd je stigao do finala pobedom nad Suboticom od 11:1 i tako imao šansu da stigne do drugog trofeja u dve nedelje.

Finalna utakmica donela je mnogo uzbuđenja, Vojvode su odličnim udaranjem u prvom napadu stigle do 3:0, ali Beograd vraća istom merom i vodi u prvoj izmeni sa 5:3.

Sledeći napad Beograd povećava svoje vodstvo na 7:3, ali u trećem napadu Vojvode opasno prete i stižu do 7:6, uz nadu da će na vreme izaći iz odbrane.

Posle mnogo grešaka u odbrani Vojvode ne uspevaju da preokrenu rezultat , a Beograd’96 u posledenjem napadu osvaja sedam poena za nedostižnih 14:6 i novi pehar u vitrinama.

MVP turnira dobio je Lazar Radonjić iz Beograda.

Pehare je ispred Sekretarijata za sport i omladinu Beograda predao Dragan Ćirić.Inače „Trofej Beograda“ održava se pod pokoviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Beograda.

Last modified on Sunday, 11 November 2012 00:11
Login to post comments