Pad u polufinalu

Rate this item
(0 votes)
10 Feb 13
Written by Read 2930 times
Published in Informacije
Na ovogodišnjem turniru u Novom Sadu, naša ekipa osvojila je četvrto mesto u konkurenciji osam ekipa.
Ekipa trenera Miodraga Popovića odlično je počela turnir.U prvo utakmici lako je pobeđena ekipa Bečkereka iz Zrenjanina sa 11:0, da bi u drugo utakmici posle neizvesne borbe pala i ekipa Vindije iz Varaždina (10:5).
Ovom pobedom Beograd’96 osigurao je mesto u polufinalu gde su ih čekali „Tigrovi“ iz Debrecina.Mađari su poveli u prvoj izmeni sa 2:1, a konačno su prelomili u četvrtoj kada je bilo 7:1 za predstavnika Mađarske.Na kraju rezultat je bio 10:1 za Mađare koji su se ovom pobedom plasirali u finale turnira.
Utakmica za treće mesto bila je utakmica između dva tima iz grupe na početku takmičenja.Bečkerek je uspeo da se osveti Beograđanima za visok poraz u grupi.
Vodio je Beogradu u drugoj izmeni sa 3:1, da bi u trećoj bilo 4:4.Već u sledećem napadu Zrenjanininci prave četiri poena koje ekipa Beograda nije uspela da nadoknadi.Bečkerek je ovom pobedom osvojio treće mesto dok je Beograd bio četvrti.
Inače turnir su ceremonijalnim bacanjem otvorili gospođa Victoria Nibarger (ekonomski savetnik u Ambasadi SAD) i gospodin Predrag Svila (Član gradskog veća za sport i omladinu Novog Sada).
Turnir je osvojila ekipa Zajčki iz Ljubljane koja je u uzbudljivom finali pobedila Tigerse sa 8:7 i tako odbranila titulu najboljeg na turniru od prošle godine.
Za najboljeg igrača turnira izabran je Žiga Verbeg iz Zajčka, najbolji udrač Danijel Barni iz Zrenjanina, najbolji defanzivac Balasko Akos iz Debrecina, dok je najbolji novajlija bio Luka Radonjić iz Beograda.
 
KONAČAN PLASMAN:
1.Zajčki Ljubljana SLO
2.Tigers Debrecen HUN
3.Bečkerek Zrenjanin SRB
4.Beograd’96 SRB
5.Novi Sad SRB
6.Vindija Varaždin CRO
7.Subotica SRB
8.Dolphins Novi Sad SRB
Last modified on Tuesday, 19 February 2013 14:19
Login to post comments