Vojvode ponovo bolje Featured

Rate this item
(0 votes)
07 Jun 14
Written by Read 2509 times
Published in Informacije

 

U nedeljnom meču na Adi Ciganliji, igranom po vrućem i teškom vremenu, Beograd 96 je uspeo da sruši sve što je gradio 7 izmena ,i doživi novi poraz od Vojvoda – 8:9.

Šampion Srbije  je odigrao još jednu dobru utakmicu ali ne i do samog kraja meča. Tada su mladi igrači Beograda, koji su držali najvažniji deo odbrane - “bateriju” tima (bacač i hvatač), sa nekoliko neshvatljivih poteza prosuli sve stečeno i predali pobedu u ruke Zemuncima.

Beograd 96 je odigrao sjajnu odbranu (bez errora),koja je stajala sate i sate u terenu  slaveći svaki strike svojih bacača, a solidno je i udarao (8 hitova) i drastično smanjio broj SO-ova u odnosu na prošlu nedelju, ali ni to nije bilo dovoljno: pitcheri našeg tima su ponovo poklonili skoro 15 baza protivnicima i sav trud je pao u vodu.

Mladi Crvenkov je počeo meč i nije izdržao ni celu izmenu. Zamenio ga je Marko Badovinac koji je bacao solidan meč, ali ponovo sa puno Walk-ova. U 7. izmeni, kada se videlo da Badovinac više nema snage,  Beograd je pokušao i sa Ceballosom, kada je brod već počeo opasno da se krivi. Na kraju je na brdo stao i Milić ali opet - bezuspešno. Beograd 96 je ušao u 8. izmenu kao gost sa vođstvom od 8:5 i to je prokockao. Grešaka odlične odbrane  nije bilo na udarce Vojvoda ,ali su zato Milić i hvatač Matić  potpuno bespotrebno bacilli tri lopte u outfield svog tima i poklonili 3 poena u poslednje dve izmene, što su Zemunci rado prihvatili i upornom igrom i sa par važnih udaraca na kraju meča iskoristili da slave walk-of flajom – 9:8.

Zemunci su igrali očajnu odbranu (9 E) ali su imali standardno dobrog Kozjaka  (6 K, 3BB i 1 HBP) i solidnih 7 hitova.

Beograd 96 je vodio od početka meča sa 3:2,6:3,8:4 ali nije priveo meč kraju iz opisanih razloga i doživeo 4. poraz ove sezone, tako da se verovatno oprostio od prvog mesta na tabeli do kraja ligaškog dela sezone.

Last modified on Tuesday, 17 June 2014 19:54
Login to post comments