Beograd 96 ubedljiv u polufinalu! Featured

Rate this item
(0 votes)
20 Sep 14
Written by Read 2039 times
Published in Informacije
Beograd 96 je sa dve ekspresne pobede nad Vojvodinom obezbedio finale plej ofa u tekućoj sezoni.
U subotnjem meču na Adi Ciganliji naš klub je posle solidne partije ubedljivo savladao Vojvodinu sa 20:8.
Na brdu je stajao iskusni  Aleksandar Zonić, otkrovenje na pitchingu u sezoni 2014., s obzirom da mladi bacači nisu mogli da nađu strike zonu u prolećnim mečevima.
 
Vojvodina je počela snažno i u prvoj izmeni je sa tri dobra udarca ( 2 double-a) povela sa 3:0 najavivši dobar meč. Beograd uzvraća istom merom i pravi 4 poena, i od tog trenutka na terenu postoji samo jedan tim. Prednost raste iz izmene u izmenu i u 5. izmeni je već 19:4 ali meč ipak ulazi u 7. izmena za konačnih 20:8.
 
Zonić je bacao 5 dobrih izmena sa 2 K i 3 BB ali nije uspeo da izađe iz 6. izmene i zamenjen je sa 2 out-a Markom Badovincem.U poslednje dve izmene Badovinac  i  Milić su nas podsetili kako je to kada je strike izuzetno skupa roba ali su ipak završili meč zajedničkim naporom.
Beograd 96 je završio sa odličnih 18 (Vojvodina 7) hitova a najbolji su bili Ceballos (4-6) i Bogdanović (3-5,BB).
 
U nedeljnom meču kormilo na brdu je preuzeo iskusni Vučević i bilo je za nezaborav  gledati sudiju koji veći deo meča drži podignutu desnu ruku! Strajkovi su se samo ređali ali je odbrana škripala tako da je meč imao dozu neizvesnosti. Ipak, Vojvodina nije imala snage da ugrozi Beograd osim u 4.  izmeni kada je dobrom serijom udaraca došla sa 8:1 na 8:4. Nakon toga Beograd dodaje gas i rešava meč sa 15:4 u 7 inn.
Vučević je odbacao  filigrantski - CG sa 5 K i samo 1 BB u 7 izmena.
 
Beograd 96 je imao 10 hitova (Vojvodina 5 ) a najbolji na udaranju su bili Bošković (2-3) i Cvijović (2-4).
Naš tim u finalu čeka boljeg iz drugog para polufinala Vojvode – Novi Sad.
Last modified on Monday, 29 September 2014 23:01
Login to post comments