Bez problema do 15-te titule Featured

Rate this item
(2 votes)
01 Nov 15
Written by Read 1341 times
Published in Prva Liga Srbije
Finale Play Offa Prve Lige Srbije - Utakmica br.2
 
Beograd'96 je ponovo najbolji tim u Srbiji! U dva meča odigrana na Adi Ciganliji proteklog vikenda, Beograd je ponovo bio bolji od Vojvodine i sa 3:0 u seriji osvojio novu titulu - 15. u svojoj istoriji.
Nažalost, Novosađani su na odlučujuće utakmice došli oslabljeni zbog povreda i bolesti nekoliko dobrih igrača, tako da utakmice nisu imale rezultatsku neizvesnost.
U subotnjem meču Beograd je kao gost pobedio sa 20:10, u osam izmena. Svoj prvi meč na poziciji startnog bacača imao je 14-ogodišnji Lav Hudak, i bio je odličan. U petu izmenu je ušao sa no-hitterom, ali je prvi udarac Vojvodine na utakmici značio i hit i prvi poen, tako da je Hudak posle odbacanih 80-ak pitcheva, premešten u levi outfield.
U šestoj izmeni Beograd vodi sa 13:1 i razmišlja se o "kašu" ali se plaća cena za opuštanje. Prvi error u outfieldu pravi upravo Hudak, a nakon toga reliver Dušan Nakić potpuno gubi kontrolu i Vojvodina posle 5 BB i 2 HBP-a u izmeni, uz par ubačenih lopti u teren dolazi na 13:8!
Beograd u narednoj izmeni odmah vraća 4 poena posle bombardovanja gostujućeg relivera Gorana Stefanovića, tako da sve dolazi na svoje mesto - 17:8. U osmoj izmeni Beograd uspeva da zadrži prednost od 10 razlike i završava meč sa 20:10.
Šampion Srbije je imao čak 19 hitova (Vojvodina 5) u pobedi kojom je poveo u seriji sa 2:0.
 
 
 
Finale Play Offa Prve Lige Srbije - Utakmica br.3
 
U nedelju, po sunčanom, vetrovitom i hladnom vremenu, viđen je veoma nezanimljiv meč u kome je Beograd sa svojim pitcherima Strahinjom Stajićem i Jovanom Boškovićem potpuno kontrolisao napad Vojvodine.Vojvodina je imala početno vodstvo u drugoj izmeni (2-1), da bi u trećoj izmeni, Beograd, napravio 10 poena posle niza hit and run-ova i stekao prednost od čak 11:2.
Vojvodina je jedva čekala da se meč završi a Beograd je igrao skoro perfektnu odbranu (1E) u samo šest odigranih izmena za konačno slavlje - 17:2!
 
Posle tradicionalnog slikanja sa peharom Šampiona Srbije, slavlje se nastavilo uz softbol i roštilj.Prijatelji, roditelji, bivši igrači i predsavnici Japanskih kompanija i JICE u Srbiji odigralo je nekoliko mečeva.
 
ŠAMPION SRBIJE 2015
Beograd'96
NA SLICI: Miodrag Popović, Aleksandar Milić, Slobodan Bogdanović, Tatsumi Tomoyuki, Strahinja Stajić, Lav HUdak, Dušan Todorović, Andrej Stefanović, Lazar Radonjić, Milan Zonić, Nikola Vučević, Marko Badovinac, Jovan Bošković, Danilo Cvijović, Marko Hatala, Petar Milošević, Dušan Nakić
NISU NA SLICI: Jose Felix Ceballos, Bojan Ninić, Dunja Mostarac, Predrag Badovinac, Marko Ivković, Jovan Matić, Vladan Jovanović, Aleksandar Zonić.
Last modified on Wednesday, 04 November 2015 20:08
Login to post comments