Nastavljen niz poraza u interligi Featured

Rate this item
(0 votes)
24 Apr 17
Written by Read 1183 times
Published in Interliga
Beograd 96 nastavlja sa bledim igrama ove sezone.Proteklog vikenda je u tri vezana meča ostvario skor 1-2, nanizavši nova dva poraza u Interligi.
U dva meča za vikend na Adi Ciganliji naš tim je poražen dva puta od Zajčka iz Ljubljane - direktnog konkurenta za 4.mesto na tabeli A grupe, sobzirom da se već sada vidi da su Nada,Olimpija i Apolo sigurna tri za ovogodošnji Final four.
Beograd je ponovio slabosti iz prve 4 utakmice. Prosečan pitching,prosečna odbrana i što najviše iznenađuje - očajno udaranje. Ako se na to doda da je i base running bio samoubilački, sa ionako malo trkača na bazama, onda je rezultat bio neizbežan.
U subotnjem meču na samo solidnog startera Zajčka Bizjaka, Beograd je imao mršavih 7 hitova i to nepovezanih a prvih pet udarača na line - upu Beograda su imali tragičnih 1-20! Redom: Ceballos, Takeuchi,Cvijovic,Badovinac i Milic.
Slovenci su odličnim udaranjem na Badovinca u prve dve izmene poveli sa 5-0 i Beograd nije uspeo ništa osim da smanji na 6-2 i izgubi na kraju sa 8-4.
Bogdanović je jedini udarao sa 3-4, a prijatno je iznenadio i Milojević sa 2-4.
Kada se u nedeljnom meču očekivao odgovor igrača Beograda usledio je još gori meč. Iako je Japanac Takeuchi svojim pitchingom dobro držao Slovence u početku meča, niko iz našeg tima se na udaranju nije probudio tako da je bilo 0-0 do 4.izmene kada Zajčki uzimaju poen, dok u 5. oj izmeni posle smušene odbrane Takeuchija u polju i ostatka tima odlaze sa 2 E, 2BB i 2 H na 5-0.
Udarači Beograda, impotentni na mladog i takođe samo solidnog Smolnikara, nekako smanjuju na 5-2, ali u drugom delu meča ulazi iskusni Vadas i rutinski privodi meč kraju sa 3 inn u rilifu - 7-2 za goste.
U trećem meču u nizu, u meču domaće lige protiv Vojvoda,viđena je interesantna utakmica. Meč je takođe bio neizvestan do 6. izmene (4-3 za Beograd), da bi u sedmom inningu konačno bila viđena serija dobrih udaraca na umornog Kozjaka, i Beograd je otišao na 12-3, i samo delimično popravio utisak sa Uskršnjeg vikenda na Adi Ciganliji - 14-3 za kraj meča.
Last modified on Wednesday, 26 April 2017 11:01
Login to post comments