Olimpija ponovo bolja Featured

Rate this item
(2 votes)
15 May 17
Written by Read 1452 times
Published in Interliga
Beograd'96 je odigrao još dve utakmice ovogodišnje Interlige na gostovanju najjačoj ekipi - Olimpiji iz Karlovca, i zabeležio dva ubedljiva poraza.
Razlika u klasi je bila očigledna a našem timu nije pomoglo što je igrao sa najmlađim timom od početka sezone, a zbog odsustvovanja nekoliko igrača.
U subotnjoj utakmici Olimpija je od početka zasipala nesigurni outfield snažnim udarcima, pa su se ređali hitovi, errori i walk-ovi, a prednost je rasla u svakoj izmeni.
Iako je Beograd na udaranju propisno namučio američkog startera Klimea, koji je u dve izmene već morao da baci oko 40 pitcheva, to je bila utakmica u kojoj naš tim nije imao šta da traži. Karlovac je serijom od 9 poena u 4. izmeni otišao na 15:1, a vrlo neubedljivog startera Takeuchija zamenio je Ninić koji nije imao bolji nastup. Na kraju 16:1 u samo 5 izmena.
 
Nedeljni meč nije doneo ništa novo - Olimpija ponovo razbija Beograd u prvom inningu sa 4 hita i dve šetnje i odmah vodi sa 5:0. Beograd kao po običaju ove sezone lošije udara na slabiji pitching (!), pa ne uspeva ništa da uradi na prosečnog startera Olimpije. Domaćin uvećava vođstvo a starter Milić nema dobar nastup, protiv za njega suviše dobrih udarača. U drugom delu meča Beograd dolazi do daha kada Karlovac ubacuje rezerve, a jedina na nivou je odbrana koja igra skoro bez greške ceo meč sa nekoliko Double Plej-eva.
Milića u 6. izmeni menja mladi Hudak i beleži dobar nastup ali je kasno za bilo šta - 12:2 u 7 inn, a Beograd po ko zna koji put ove sezone ne koristi pune baze da bar odvede utakmicu u 9 izmena.
Odbrana je završila utakmicu sa samo jednom greškom pa je to jedini pozitivan utisak ovog vikenda.
Ipak, Beograd nije ni računao na ove mečeve, pa već narednog vikenda može sve da se preokrene - počinju mečevi odluke!. U Beograd konačno dolazi Karlos Garsija iz Venecuele koji će pojačati ekipu pa bi eventualnim pobedama protiv Trnave u Beogradu,naš tim ponovo došao da šanse da osvoji 4. mesto u grupi i dovede najbolje timove A grupe na Final four u Beograd. 
Svi na Adu narednog vikenda!
 
Last modified on Wednesday, 17 May 2017 22:12
Login to post comments