Medvednica odnela pola plena Featured

Rate this item
(0 votes)
15 Apr 18
Written by Read 757 times
Published in Interliga

Iako je u prvoj utakmici naš tim bio dominantan i dobio utakmicu sa 4-1, zagrepčani su iskoristili svoju šansu i loše udaranje Beograda.

Medvednica je u dogovoru sa našim timom pristala da odigra utakmice u Beograd, jer trenutno svi zagrebački timovi moraju da "gostuju" jer im je pred kraj prošle godine srušen teren.

Ekipa iz Zagreba povela je u prvoj izmeni posle šetnje i dva vezana udarca. Beograd uspeva da izjendači u trećoj izmeni poenom Aleksandar Milića posle udarca Dušana Nakića. Rezultat je promenjen na početku četvrte izmene, kada Beograd ponovo veže dva udarca, da bi u osmoj naš tim poveo sa 3-1, poenom Danila Cvijovića.

Na kraju rezultat je 4-1, a posle prve izmene bacač Beograda, Carlos Garcia bio je nemilosrdan sa čak 22 strikeouta. Napad je imao 9 udarac naspram 5 zagrepčana, dok je bacač Medvednice imao 12 strikeouta.

Za razliku od prve utakmice, kad je povela Medvednica, poveo je Beograd sa 1-0 u prvoj izmeniudarciam Ceballosa, Ninića i Jovanovića. Na žalost ovo je bio i jedni poen za naš tim na utakmici. Medvednica koristi nervozu odbrane Beograda u trećoj izmeni u trećoj izmeni i vodi sa 4-1.

Do kraja utakmice naš tim ne uspeva da ugrozi ovo vodstvo iako je bilo nekoliko šansi. N kraju zagrepčani u sedmoj izmeni povećavaju vodstvo na 5-1. Za Beograd su bacali Aleksandar Milić (5SO) koji je bio zamenjen u trećo izmeni, a nastavio je Dušan Nakić (4SO, 3BB), dok je u napadu Beograd imao 7 udaraca, naspram 6 Medvednica.

Ovim porazom naš tim je sebi zakompllikovao ovogodišnju interligu, a priliku za popravni ima već sledeći vikend kada u Beograd dolazi ekipa iz Trnave.

 

Last modified on Sunday, 13 May 2018 20:33
Login to post comments