Nastavljena pobednička serija Featured

Rate this item
(1 Vote)
27 May 18
Written by Read 1561 times
Published in Liga Srbije

Nova utakmica u Prvoj Ligi Srbije nije donela ništa novo, Beograd'96 je lako savladao Vojvodinu i time stigao do šeste pobede u domaćem prvenstvu.

Trener Beograda, odliučio je da šansu na brdu dobe igrački koji nisu mnogo bacali tokom sezone, pa je šansu da počne dobio Dušan Todorović. Posle udarca Josea Ceballosa i greške odbrane, rezultat početkom prve izmene bio je 1-0 za beograđane. Već u drugoj izmeni odbrana, domaćina u ovoj utakmici se raspala. Čak 10 poena napravio je napad Beograda u toj drugoj izmeni, da bi krajem treće bilo 13-0. Napad Vojvodine nije ozbiljnije ugrozio Todorovića, kojeg u trećoj izmeni menja Bojan Ninić, koji popušta krajem četvrtre izmene, kada Vojvodina smanjuje rezutat na 13-2. Beograd'96 početkom pete dodaje još tri poena, do je napad Vojvodine nemoćan protiv Dušana Nakića i Carlosa Garcie koji su bacali do kraja izmene.

Vojvodina je imala 3 udarca, uz 7 šetnji, dok je Beograd'96 završio utakmicu sa 10 udaraca (Dušan Todorović 2-3, 2H, 2HP).

Sledećeg vikenda šampion Srbije nastavlja takmičenje u interligi, a protivnik je Vojvodina. Sa dve pobede Beograd'96 bi osigurao prvo mesto na tabeli.

Last modified on Sunday, 27 May 2018 21:45
Login to post comments