Loš start sezone Featured

Rate this item
(0 votes)
29 Apr 19
Written by Read 872 times
Published in Interliga
Beograd 96 je započeo novu bejzbol sezonu i do sada ima slab učinak. U domaćoj ligi je zabeležio dve pobede protiv Vojvoda, ali je zato u B grupi Interlige doživeo 5 poraza i sa skorom 0-5 čvrsto drži dno tabele. 
U domaćem interligaškom duelu sa Vojvodinom je doživeo poraze od 12:2 i 7:4, da bi u Uskšnjim mečevima protiv Medvednice takođe dva puta ostao kratkih rukava (10:8, 21:13). Dobru igru prikazao je u Trnavi, ali je u produžecima izgubio od Angelsa sa 10:9, posle vođstva od 5:1 i 8:5. Drugi meč u Trnavi nije igran zbog kiše.
Solidan nastup zabeležen je na Memorijalnom turniru u Sloveniji, gde je zabeležen skor 1-2 i jedan nerešen meč, u konkurenciji 4 slovenačka i jednog USA tima.
Beograd 96 je u većini mečeva nastupao sa novim mladim igračima (Živić, Tomić, Ćulum, Filipović) kao i sa Zrenjanincima Besedešom i Marjanovićem, a nastupa i bez Karlosa Garsije, koji ove sezone igra za Olimpiju iz Karlovca.
Treneri Zonić i Vučević su odlučili da se mlađi igrači maksimalno aktiviraju tako da je izostanak rezultata donekle i očekivan.
Proteklog vikenda savladane su Vojvode sa 11:1 u 8 inn. Milić je bacao 5 izmena i zabeležio dobar nastup, da bi u nastavku bacali Todorović i Ninić.
Meč je prelomljen u 6. izmeni kada je Beograd poveo sa 4:1, a kraj je bio u 8. izmeni kada je odbrana Vojvoda potpuno pukla pa je Beograd sa 7 poena završio meč.
Narednog vikenda nastavlja se domaće prvenstvo a Beograd igra sa Novim Sadom (Nedelja 11h).
Last modified on Monday, 03 June 2019 11:32
Login to post comments