Lako do finala Featured

Rate this item
(0 votes)
29 Sep 19
Written by Read 825 times
Published in Prva Liga Srbije

Lakše nego što je očekivano, Beograd’96 je stigao do finala play off- a Prve lige Srbije.

Novosađani su bili domaćini na ovoj utakmici, a Beograd’96 je počeo silovito utakmicu, pa je sa četiri udarca poveo u prvoj izmeni sa 5-0.

Semafor je mirovao do treće izmene, kada Beograd’96 pravi šest poena za 11-0 u sredini treće izmene. Aleksandar Zonić, koji je startovao za Beograd, uz pomoć odbrane lako izlazi na kraj sa napadom Novosađana i na kraju treće izmene.

Poenom Slobodana Bogdanovića rezultat je 12-0, a Novi Sad uspeva da smanji na 12-2 pred kraj četvrte izmene. Već u sledećem napadu, nova promena rezultata, Danilo Cvijović na BB stiže na prvu, a posle greške odbrane osvaja poen za 13-2.

Preti Novi Sad na kraju pete izmene, puni baze, bez auta ali loš baseruning i udaranje ne donose poen. A.Zonića (4IP, 1SO, 4BB) menja Bojan Ninić, koji rutinski privodi utakmicu kraju, a konačan rezultat je 17-2 za Beograd’96, koji je imao 8 udaraca, kao i Novi Sad, ali su Novosađani imali čak sedam grešaka.

Ovom pobedom Beograd’96 stigao je do finala play off-a Prve lige Srbije, gde ga čeka Vojvodina.

Zbog velikog broja otkaza igrača, Beograd’96 je bio primoran da preda utakmicu polufinala Kupa Srbije, koja je trebala da se igra u nedelju. Tako će ekipa Vojvodine igrati u finalu protiv Novog Sada, koji je u polufinalu dobio Vojvode sa 13-8.

Last modified on Monday, 30 September 2019 17:42
Login to post comments