Poraz od Vojvoda i pobeda nad Vojvodinom Featured

Rate this item
(2 votes)
13 Sep 15
Written by Read 1975 times
Published in Prva Liga Srbije
U subotnjem meču na Adi Ciganliji, u nastavku Prvenstva Srbije, sastali su se Beograd 96 i Vojvode.
Viđen je veoma zanimljiv i neizvestan meč u kome su Zemunci slavili sa 6:5. 
S obzirom na sastav tima, Beograd je odigrao veoma dobro - stariji igrači kluba i ne poznaju dobar deo igrača koji je nastupio u subotu - na prvoj bazi Hudak (15), na shortu Radonjić (16), na trećoj Ninić (16), da bi u outfield-u igrali Jovanović (16) i Milošević (16). Među njima i Cvijović, Badovinac, Matić i jedini veteran, Tatsumi.
U prvoj izmeni Beograd kreće snažno ali takođe i propušta veliku priliku. Početnih 5 single hitova, ali i 3 K donjeg dela line-up-a na pune baze i samo 2:0.
Pitcher Vojvoda Kozjak se u daljem delu meča stabilizuje ali i Badovinac baca veoma solidan meč. Vojvode dolaze do 2:2, a u 7. inn prave još 4 poena i odlaze na 6:2. 
Beograd se ne predaje i u donjem delu 8, izmene pravi 3 poena i dolazi na 6:5, čime se ulazi u dramatičnu završnicu. U poslednjoj izmeni Beograd takođe vrši jak pritisak ali ne uspeva da napravi poen tako da Vojvode zasluženo dobijaju meč.
Za šampiona Srbije je zasluženo nastupio i mladi debitant Marko Hatala.
 
U nedeljnom duelu nije bilo neizvesnosti - Beograd je savladao Vojvodinu sa 15:5 u 7 izmena. Veoma dobro su bacali starter Bošković i posebno reliver Lazar Radonjić a Vojvodina je napravila ogroman broj grešaka i olakšala posao napadu šampiona Srbije.  
 
 
 
Last modified on Wednesday, 16 September 2015 23:19
Login to post comments