Bez primljenog poena za 1-0 u seriji Featured

Rate this item
(0 votes)
13 Oct 20
Written by Read 1121 times
Published in Prva Liga Srbije

Odličan je bio pitcher Beograda Aleksandar Milić, koji je lako izašao na kraj sa udaračima Novog Sada u pobedi od 10-0 u sedam izmena.

Novi Sad, posle dobrih igara u polufinalnoj seriji i finalu Kupa Srbije, nije bio raspoložen na palici u prvoj utakmici finala Play off-a prvenstva Srbije.

Utakmica je počela HO Đorđa Tomića, koji je stigao do treće baze, ali nije uspeo da stigne do poena. Beograd’96 nije ništa uradio u prva dva napada, a prva promena rezultata je došla na kraju treće izmene. Posle greške, šetnje i dva vezana udarca Danila Cvijovića i Marka Badovinca, Beograd’96 vodi sa 4-0. A. Milić (13SO) dominira i ne daje nikakve šanse Novosađanima, koji se muče i u odbrani. Veliki broj grešaka i dobro udaranje u petoj izmeni donose novu promenu rezultata (9-0).

Startera Novog Sada, Đorđa Tomića, menja Damjan Ivetić koji izlazi iz šeste bez poena, ali posle dva auta u sedmoj, A.Milić udara u centarfield za walk off.

Na kraju A. Milić završava utakmicu sa 13K, 2BB i primio je samo hit, dok je napad Beograda’96 imao 8 hitova i odigrao je odbranu bez greške.

Na palici su bili nabolji Danilo Cvijović  (2-4, 1BB) i Marko Badovinac (2-3, 1BB).

Serija se nastavlja sledeće subote i nedelje na Adi Ciganliji, a igra se na tri pobede.

Last modified on Tuesday, 13 October 2020 15:10
Login to post comments