Kiša, magla, potop, Beograd u finalu Featured

Rate this item
(1 Vote)
18 Oct 15
Written by Read 1069 times
Published in Prva Liga Srbije
Posle nekoliko vikenda koji su obilovali kišom i odložili sve utakmice u srpskom bejzbolu, Beograd 96 je nastavio sa mečevima i to u polufinalu Kupa Srbije.
I kada su svi pomislili da će konačno moći da se igra bejzbol, vreme ponovo nije imalo milosti - Beograd 96 i Vojvodina su odigrali utakmicu po skoro nemogućim uslovima u kojoj su se ređali sunce, vetar, kiša a da ne bi bilo dosadno - na kraju je bila i magla!
Utakmica je počela po solidnom vremenu ali je ubrzo počeo jak pljusak. Bacač Beograda Marko Badovinac se mučio sa klizavom lopticom a nije bilo lako ni pitcheru Vojvodine, dok su se oba hvatača kupala u blatu.
 
Teren je postajao sve lošiji i vodeniji pa su poeni padali na sve strane i u drugoj izmeni je već bilo 5:5. U igru brzo ulazi iskusni Nikola Vučević kako bi sredio stvari svojim pitchingom, ali odbrana Beograda ni onda ništa ne odigrava i loptice lete na sve strane!
Igrači daju sve od sebe po nemogućem terenu i igra se neizvestan meč sve do sedme izmene kada Beograd uspeva da dobrim udaranjem povede sa 13:11, da bi u osmoj izmeni dodao još 3 poena za 16:11.
U osmoj izmeni na teren pada magla i ekipe se odlučuju da prekinu meč zbog veoma nebezbednih uslova za igrače, tako da se Beograd 96 plasirao u finale, koje se igra u subotu 24.Oktobra (12h).
Last modified on Friday, 23 October 2015 11:11
Login to post comments