Osvojen Kup Srbije, vodstvo u finalnoj seriji

Rate this item
(0 votes)
26 Oct 15
Written by Read 1319 times
Published in Prva Liga Srbije
Beograd'96 je ovog vikenda odigrao dva veoma dobra meča i slavio dve pobede.U subotu je ta pobeda značila i osvajanje Kupa Srbije za 2015. godinu!
Napad Beograda je u subotnjem finalu Kupa Srbije, sa 15 hitova izbombardovao zemunske Vojvode, dok je odbrana bila skoro perfektna i napravila je samo 1E na utakmici i to u poslednjoj izmeni. Bacači su se menjali i nisu impresionirali - mladi Ninić i Radonjić, i nešto stariji Nakić, su se uglavnom mučili sa strike zonom i naređali su 8BB-a, ali je odbrana sve što je udareno hirurški precizno odigravala, tako da Vojvode nisu imale nikakvu šansu.
Beograd je ceo meč uvećavao prednost a Zemunci su jedino uspeli da priđu na 6:2 u trećoj izmeni i to je bilo to. Beograd je u osmoj izmeni vodio sa 10:2 da bi u poslednjem napadu napravio još 8 poena za konačnih 18:2.
Za Beograd'96 je nastupilo svih 15 igrača i veći broj novajilija (Milošević, Hatala, Stefanović, Hudak), koji su bili veoma solidni.
 
 
Finale play off-a Prve Lige Srbije - Utakmica br.1
 
U nedelju je igrana i prva utakmica finala Prvenstva Srbije za seniore između Beograd 96 i Vojvodine,a viđena je prava uspavanka, koja je barem kratko trajala (2h30min). Bacači Strahinja Stajić i Ivan Šijačić  bili su veoma dobri, tako da je utakmica brzo tekla. Beograd'96 je ipak bio opasniji u napadu i imao je celi meč malu prednost, koju gosti nisu bili u stanju da ugroze ni u jednom delu utakmice. Udarači su prespavali meč i imali zajedno 8 hitova (Beograd 5) ali je odbrana Beograda ponovo bila sjajna napravivši (ponovo) samo 1 E, i to (ponovo) u poslednjoj izmeni, kada je pobednik već bio rešen.
Stajić je bio jako dobar na pitchingu sa 10K i 4BB, a najbolji je bio i na udaranju sa 2-4.
Beograd'96 je ovom pobedom poveo sa 1-0 u seriji, koja se nastavlja narednog vikenda (igra se do 3 pobede)!
Finalna serija nastavlja se sledećeg vikenda. tačnije u subotu 31.10. u 11h na Adi Ciganliji.
 
Last modified on Monday, 26 October 2015 10:17
Login to post comments